Topcon Europe Positioning BV

Salesmanager / Key-accountmanager m/v - Bunschoten

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Bunschoten Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris -
TOPCON wil haar positie in Machinebesturingsoplossingen verstevigen en uitbouwen.

Daarom zijn wij op zoek zijn naar een enthousiaste en energieke


Salesmanager / Key-accountmanager (M/V)


De uitdaging
De wereld verandert continu. Behoeften ten aanzien van wonen, werken en verplaatsen veranderen. De eisen die daar in Nederland aan worden gesteld zijn hoog en ruimte en resources zijn schaars. Dat vraagt om een andere aanpak in geodesie, bouw & infra en landbouw. Met haar nauwkeurige plaatsbepalingssoplossingen helpt Topcon haar klanten om slimmer, rendabeler en productiever te ontwerpen, bouwen en beheren.

De bouw- en infrasector is een belangrijke doelgroep en innovatie en vernieuwende technologieën zijn speerpunten binnen deze sector.

Topcon is een bekende speler in deze markt en wil nog daadkrachtiger optreden. Jij kunt meebouwen om dit te bereiken door een plaatsbepalende rol op je nemen. Je maakt deel uit van het nationale salesteam (7 FTE) en onderhoudt contact met internationale collega’s. De functie is tweeledig; je bent in staat om jezelf en Topcon te vertegenwoordigen op (project)directieniveau en coacht en stuurt daarnaast twee accountmanagers direct aan. Je gaat relaties aan met de voor Topcon nieuwe grote spelers en verstevigt deze bij de bestaande relaties. Je signaleert marktbewegingen, volgt trends en samen met je team realiseer je de jaarlijkse doelstellingen. Deze zeer veelzijdige functie biedt ruime mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Je begeeft je binnen Topcon in een dynamisch internationaal speelveld.


Wij verwachten

  • HBO opleiding en / of werk- en denkniveau (Bouw / Infra).
  • Bekend met traditionele en vernieuwende workflows in de bouw- en infrasector.
  • Commerciële trackrecord met ruime ervaring in consultatieve verkoop, keyaccount management en salesmanagement.
  • Een relatienetwerk in de bouw- en infrawereld, hiertoe behoren ook machinedistributeurs, grote machinedealers en brancheverenigingen.
  • Uitstekende luister-, spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring in het presenteren voor groepen en aan individuen.
  • Je bent toont initiatief, bent doelgericht, flexibel, oplossingsgericht en kan goed samenwerken.

Wij bieden
Je kan rekenen op een salaris dat past bij de functie en bij jouw ervaring. Secundaire voorwaarden zijn onder andere 28 verlofdagen, een vaste 13e maand en een leaseauto. Een goede begeleiding en benodigde producttrainingen zijn vanzelfsprekend.

Wie zijn wij?
Topcon is een internationaal bedrijf en een wereldspeler op het gebied van nauwkeurige plaatsbepalingssystemen. Topcon ontwikkelt, produceert en distribueert hoog precisie technologische oplossingen voor de geodesie, bouw & infra en landbouw. In Nederland is Topcon vertegenwoordigt in Bunschoten, met een team van 22 mensen die verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing en technische ondersteuning van de Topcon oplossingen.


Waarom werken bij Topcon?
Bij Topcon geloven we dat de beste resultaten samen worden behaald, want samen kom je verder. We combineren oprechte interesse met de wil om een ander verder te helpen en zijn daarbij open en eerlijk en komen onze afspraken na. Dát is nu Betrokken, Betrouwbaar & Behulpzaam. Dat geldt zowel voor de samenwerking binnen het Topcon Team, als in de samenwerking met onze klanten en partners. Want het Topcon team werkt niet vóór maar mét onze klanten en partners.


Hoe reageren?
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob ten Vregelaar, Business Manager Topcon Positioning Netherlands via email (rtenvregelaar@topcon.com) of Mobiel 0651293122.

Herken je jezelf in deze vacature, reageer dan via de sollicitatieknop en stuur ons jou motivatie met CV.

Meer informatie over Topcon vind je op onze website: www.topconpositioning.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Sales Key-accountmanager, Accountmanager, Bouw, infrastructuur, techniek, commercie, verkoop

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Kolodziej

Vestigingsplaats

Solliciteer